Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splitgate

Splitgate er dagens GR Live-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Akkurat som Among Us og Valheim, tok Splitgate uventet spillverdenen med storm etter den åpne betaen i sommer. Free-to-play-skytespillet ser ut til å ha slått an med sin Halo/Portal-spillestil, ettersom serverne var overveldet i den grad at utviklerne måtte forsinke spillet. Splitgate kom nylig inn i sin Season 0, noe som bidro til å gjøre spillet enda bedre med utgivelsen av et Battle Pass, en konkurransekø og mange andre endringer under panseret.

Hvis du vil se hva alt oppstyret handler om er det bare å klikke deg innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang og spiller i cirka to timer.

Splitgate

Relaterte tekster

0
Splitgate er dagens GR Live-spill

Splitgate er dagens GR Live-spill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Akkurat som Among Us og Valheim, tok Splitgate uventet spillverdenen med storm etter den åpne betaen i sommer. Free-to-play-skytespillet ser ut til å ha slått an med sin...Loading next content