Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splitgate

Splitgate får ikke mer innhold eller oppdateringer

Utviklerne retter i stedet fokuset mot et nytt skytespill i samme univers siden dette lar dem gjøre langt større forbedringer og endringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på at spillet blander Halo og Portal er det ikke rart at Splitgate har vært ganske populært siden det kom som Early Access i 2019, så dagens annonsering er litt merkelig selv om den egentlig er bra.

Utviklerne i 1047 Games forteller at de har bestemt seg for å stoppe videre utvikling av Splitgate, men begrunnelsen er ganske forståelig.

De føler nemlig at spillets grunnleggende kode og elementer ikke lar dem gjøre såpass omfattende forbedringer og endringer som nå er mulig og ønsket siden studioet har fått inn mange nye talentfulle folk. Derfor rettes nærmest alt fokus mot et nytt gratis skytespill med portaler i samme univers som skal bruke Unreal Engine 5. Slik håper de å bringe oss en revolusjon fremfor en evolusjon, så det skal bli spennende å se hva fremtiden bringer. I mellomtiden kan vi fortsatt kose oss med Splitgate og et nytt Battle Pass den 15. september.

Splitgate

Relaterte tekster

0
Splitgate er dagens GR Live-spill

Splitgate er dagens GR Live-spill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Akkurat som Among Us og Valheim, tok Splitgate uventet spillverdenen med storm etter den åpne betaen i sommer. Free-to-play-skytespillet ser ut til å ha slått an med sin...Loading next content