Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Splyce vant i første runde av CWL Pro League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Splyce sikret seieren over Lumonisity i den første finalen i Global Pro League Stage 1, og stakk dermed av med mesteparten av premien på 700 000 dollar. De ble også det første europeiske laget som har vunnet i Nord-Amerika så langt. De beste lagene var som følger:

· 1st - Splyce
· 2nd - Luminosity
· 3rd - FaZe Clan
· 4th - OpTic Gaming
· 5th/6th - eUnited
· 5th/6th - Enigma6
· 7th/8th - Evil Geniuses
· 7th/8th - Team EnVyUs

De tolv beste lagene sikret seg automatisk en plass i Stage 2 som starter 30. juni. Før den tid skal det dessuten spilles CWL Anaheim Open, nærmere bestemt 16.-18. juni, og der vil de fire beste lagene også kvalifisere seg til Stage 2. Les mer om konkurransene denne sommeren på denne lenken.

Call of Duty: Infinite Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content