Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Tanks

Spoils of War-trilogien er nå gratis i World of Tanks

Men bare på konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Day 1 Studios og Wargaming.net annonserte nylig tre nye episoder til den historiedrevne modusen til World of Tanks, hvor spillere kan kjempe seg gjennom og omskrive historien fra tre forskjellige fronter. Disse episodene er nå gratis å spille i både enspillerdelen og flerspillerdelen på PlayStation 4, Xbox One og Xbox 360. Trilogien heter Spoils of War, og man får muligheten til å spille som helter fra den amerikanske, tyske og sovjetiske fronten.

I den første episoden spiller du som Captain Karl Staupe, som må velge om han skal følge ordre og dra tilbake til Berlin for en "final stand", eller om han skal prøve å redde byen han er stasjonert i fra de russiske styrkene.

I den andre episoden trer du inn i rollen som Sergeant Frank Martinez, som har blitt beordret til å ødelegge stjålet kunst og uvurderlige skatter, men må først redde dem fra tyskerne som gjerne vil beholde dem selv.

I den siste episoden er du Captain Anatoly Petrov, som gjør opprør mot "Soviet high command" fordi du nekter å la folket i byen du er stasjonert sulte.

Ulikt tidligere oppdrag blir spilleren her konfrontert med "conscience and moral obligations", noe som gir en ganske intens spillopplevelse. For mer informasjon om episodene kan du sjekke ut traileren nedenfor:

HQ
World of Tanks

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content