Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PowerWash Simulator

SpongeBob sitt hus kommer til PowerWash Simulator

Et nytt samarbeid er kunngjort, men vi kan ikke la være å lure på hvor skittent et hus i havet kan være...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Få ville ha spådd at det å få ting til å skinne med en digital høytrykksspyler ville være så utrolig tilfredsstillende, men PowerWash Simulator har absolutt blitt en av de hotteste simulatorene på lenge. Mye av suksessen kan skyldes alle de spennende samarbeidene med andre merker som har gjort det mulig for oss å rengjøre Lara Crofts herskapshus fra Tomb Raider-serien og Midgar fra Final Fantasy.

Nå har neste gjesteopptreden blitt presentert med en kort trailer som denne gangen tar vaskefirmaet vårt under havet og helt ned til Bikini Bottom. Jepp, hjemmet til ingen ringere enn Svampebob selv. Denne gangen er det imidlertid ikke en gratis oppdatering som det har vært tidligere, men en utvidelse vi må betale for.

Totalt seks forskjellige nivåer vil bli inkludert i pakken som fungerer som en minikampanje der ikoniske steder og gjenstander som Conch Street, Bikini Bottom Bus, Krusty Krab, Patty Wagon, Invisible Boatmobile og Mermalair er inkludert. I tillegg til dette har karaktermodellen også blitt tilpasset for å passe bedre inn i den særegne stilen som Svampebobs fargerike verden tilbyr.

Selv om vi ennå ikke har en nøyaktig dato for når pakken vil være tilgjengelig for oss vanlige powerwash-sultne dykkere sies det at vi får besøke Svampebobs elskede Bikini Bottom en gang i sommer.

HQ
PowerWash Simulator

Relaterte tekster

0
PowerWash SimulatorScore

PowerWash Simulator

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har høytrykksspylt alt fra fly til villaer og romskip i det merkelig vanedannende PowerWash Simulator.Loading next content