Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler II

Square Enix annonserer Octopath Traveler II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Octopath Traveler var spillet som startet den svært populære HD-2D-sjangeren med japanske rollespill som ser moderne ut samtidig som de har den klassiske pikselsjarmen. Denne stilen ble også brukt i Live A Live og Trangle Strategy, og i dag ble det annonsert et nytt HD-2D-spill, nemlig Octopath Traveler II.

Det ble avsluttet under dagens Nintendo Direct, og ser ut til å være ganske mye mer av det vi allerede elsket. Det betyr sjarmerende design, at hele partyet er synlig når man løper rundt, sammenflettede historier - men også nye ting som riding og båtliv. Denne gangen finner eventyret sted i landet Orsterra, og vi blir fortalt at dag/natt-sykluser vil ha en viktig innvirkning på både gameplay og historie.

Octopath Traveler II lanseres for Switch 24. februar. Siden det forrige spillet ble lansert til flere formater etter hvert, er sjansene ganske gode for at det samme skjer med oppfølgeren også. Sjekk ut den første traileren nedenfor.

HQ
Octopath Traveler II
Octopath Traveler II
Octopath Traveler II

Relaterte tekster

0
Octopath Traveler IIScore

Octopath Traveler II

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

HD-2D-sjangeren har tydeligvis kommet for å bli. Octopath Traveler II sparker inn åpne dører, men Tommy har kost seg likevel.Loading next content