Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Square Enix deler 10 morsomme fakta om Dragon Quest

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Quest er en RPG-franchise som har fått mange spill i løpet av årene, med det første spillet lansert i 1986, og Square Enix har feiret dets lange historie med 10 morsomme fakta om Dragon Quest.

Du finner alle faktaene her, og vi vil bare dele en: Det finnes en Dragon Quest-café i Tokyo dedikert til franchisen, som minner om Square Enix-cafeen som også finnes i Tokyo, som vi besøkte under Tokyo Game Show.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age ble lansert på Nintendo Switch forrige måned, så det kan være interessant å se tilbake på hva som kom før det.

Hva er ditt favorittspill i serien?

HQ
HQ
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterte tekster

0
Dragon Quest XI S får en demo

Dragon Quest XI S får en demo

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I fjor fant vi ut at Switch-versjonen til Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skal hete Dragon Quest XI S, og nå har Square Enix avslørt under deres Dragon Quest...Loading next content