Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teslagrad

Square Enix gir ut norske Teslagrad i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rain Games vil lansere sitt Teslagrad i Japan om to uker, og med seg har de mektige Square Enix og Unity Japan som utgivere. Spillet er planlagt for lansering onsdag 18. februar for Playstation 3 og 4, PC og Wii U.

Spilldesigner og daglig leder i Rain Games, Peter Wingaard Meldahl, er naturlignok veldig stolt over planene.

- Vi har 2 distributører i Japan. Den første er Square Enix til Playstation 3 og 4. Dette er veldig uvanlig, så vi er ganske stolte. De valgte ut seks europeiske indies for å teste markedet, og har da oss på Playstation-konsollene. Den andre er Unity Japan som tar seg av PC og Wii U.

Dette er en lansering som leder for Kompetansesenter for spillutvikling, Linn Søvig, har stor tro på.

- Vi har hørt fra flere kanter at Teslagrad har den riktige stilen til å bli en stor hit i Asia og vi krysser fingrene for dem mens de satser på et nytt marked! Teslagrad er et kvalitetsprodukt som vi i Kompetansesenter for spillutvikling mener representerer det store talentet vi har i Norge for å utvikle spill, sier Søvig.

Teslagrad er det første norske spillet som har blitt lansert over flere konsoller, og finnes nå til Wii U, Playstation 3 og 4, og PC.

Teslagrad

Relaterte tekster

TeslagradScore

Teslagrad

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et norsk indiespill med mye sjel, høy kvalitet og frustrerende vanskelighetsgrad. Adrian har satt karakter...

0
Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det bunnsolide plattform/puzzle-spillet Teslagrad fra de norske utviklerne i Rain Games har allerede underholdt spillere på en rekke ulike formater, og nå har tiden altså...

8
Norske Rain Games herjer på Metacritic

Norske Rain Games herjer på Metacritic

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det herlige indiespillet Teslagrad ble sluppet helt på tampen av 2013, men har allerede rukket å få en del oppmerksomhet. Utviklerne i Rain Games kan nemlig slå seg på...Loading next content