Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Square Enix har ingen planer om NFT-er i Final Fantasy XIV

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du tenker på det, så er MMORPG-er akkurat den typen sjanger der NFT-er kan implementeres for å overtale spillere til å bruke mye mer penger. Det er tross alt en sjanger hvor sammenligning med andre er essensielt, og å ha "unikt" utstyr kan være tiltalende.

Men av mange grunner vil spillere virkelig ikke ha dem implementert, og heldigvis vet vi nå at dette ikke skjer i Final Fantasy XIV. Nylig har utviklerne bak utgitt et åpent brev til deres fellesskap, og her sier de følgende om NFT-er:

"Based on how Final Fantasy 14 is designed, we don't intend on incorporating any sort of NFT element in the game at this point. If anybody is worried or concerned about it, I can clearly state at this time that we do not have any intentions to incorporate that into the game."

Dette kommer etter at Square Enix' CEO uttrykte interesse i teknologien.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterte tekster

3
Final Fantasy XIV: HeavenswordScore

Final Fantasy XIV: Heavensword

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Etter mye om og men og en del utsettelser så har vi endelig fått testet utvidelsen til Final Fantasy XIV: Heavensward...Loading next content