Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest Champions

Square Enix lanserer Dragon Quest Champions, en ny mobiltittel i serien

Den neste tittelen i serien vil kombinere Battle Royale-elementer med et turbasert RPG-kampsystem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er fem år siden utgivelsen av Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, det seneste hovedspillet Square Enix' langvarige JRPG-serie. Og mens vi vet at studioet og utgiveren fortsatt jobber med neste hoveddel, har vi nå informasjon om den nylige kunngjøringen av Dragon Quest Champions, en spin-off utviklet for mobil som avviker fra den tradisjonelle formelen med en unik spillestil.

HQ

Tittelen, som vil være tilgjengelig på iOS og Android, ser ut til å kombinere multiplayer i Battle Royale-stil med turbasert kampsystem og inkludering av en singleplayer-modus. Nærmere detaljer om utgivelsen vil bli avslørt senere i kveld klokken 19.

I mellomtiden kan du sjekke ut Square Enix' nåværende presentasjon (på japansk, selvfølgelig) via lenken nedenfor, og holde øye med spillets Twitter-konto når de går live. Det er for øyeblikket ingen utgivelsesdato for dette spillet, men vi holder øye med oppdateringer etter hvert som de blir tilgjengelige.

Dragon Quest Champions

Relaterte teksterLoading next content