Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

SSX blir to uker forsinket

Utviklerne vil finpusse på detaljene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende snøbrettspillet SSX skulle opprinnelig lanseres den 14. februar, men nå melder Electronic Arts at spillet har blitt utsatt i to uker. Den nye datoen blir derfor den 2. mars.

Årsaken til utsettelsen skal ganske enkelt være at utviklerne trenger et par uker ekstra for å finpusse på detaljene, slik at spillet blir så bra som overhode mulig:

- Det er en grunn til at Tricky og SSX3 fremdeles er blant de mest kritikerroste spillene gjennom tidene. Det er fordi spillene fortsatt er gode den dag i dag, de har holdt seg godt gjennom årene. Vår mål fra dag én var å lage et nytt SSX-spill som lever opp til denne fantastiske spillseriens arv, forklarer spillregissør Todd Batty.

Vi kan med andre ord konstatere at årets Valentine's Day vil være forbeholdt romantiske middager og lange turer i solnedgangen, fremfor heftige stunts og breakdance på snøbrettet. Synd?

SSX slippes til PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Kilde: CVG.

SSX
SSXSSX

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.Loading next content