Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2 får sitt eget brettspill

Spillet beskrives som en "kooperativ, sonekrypende" opplevelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange spill får sine egne brettspill spin-offs i dag. Elden Ring er nok det mest fremtredende eksempelet, men nå får S.T.A.L.K.E.R. også en bordopplevelse.

Kommer fra Awaken Realms, utvikleren bak overlevelsesskrekkspillet Nemesis, S.T.A.L.K.E.R. The Board Game er en co-op, zone-crawling opplevelse der spillerne må jobbe sammen for å overleve de post-apokalyptiske områdene i Chornobyl.

Spillere må navigere gjennom historiedrevne scenarier, som består av noen få scener og kan ta rundt 2 timer hver å fullføre. Ved siden av det generelle premisset for spillet, viser en titt på crowdfunding-kampanjen på Gamefound oss noen av de interessante og detaljerte miniatyrene som vil være tilgjengelige når spillet lanseres.

Selv om det bare er en kampanjeforhåndsvisning tilgjengelig akkurat nå, med over 11 000 personer som følger S.T.A.L.K.E.R. The Board Game, det virker som det kan være på vei til å treffe sin crowdfunding mål ganske raskt.

Dette er en annonse:

Sjekk ut traileren til S.T.A.L.K.E.R. Brettspillet nedenfor:

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Dette er en annonse:

Relaterte teksterLoading next content