Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl-utviklere ber fans om å ignorere lekkasjer

GSC Game World hevder at de har vært under konstante cyberangrep i mer enn et år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den ukrainske utvikleren GSC Game World ønsker å gi ut sitt etterlengtede overlevelsesskytespill
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl i år. Mens mange er utrolig spente på å se hvordan spillet vil se ut, har GSC Game World nylig kommet med en uttalelse som fremhever den konstante trakasseringen det får.

"Nylig," begynte uttalelsen. "ble vår ansattes konto for en kollektiv arbeid-med-bilder-applikasjon hacket... [Hackerne] truer med å bruke de innhentede dataene til utpressing og trusler.»

GSC Game World fortsetter med å si at teamet har utholdt lignende cyberangrep i over et år, inkludert utpressing, aggresjonshandlinger, hacks og mer. GSC Game World har imidlertid hevdet at forsøk på utpressing er "helt nytteløse", ettersom de har utholdt langt verre takket være krigen i Ukraina.

Den siste delen av uttalelsen ber spillerne om ikke å se på lekkasjer som kan komme fra disse konstante cyberangrepene, da de sannsynligvis vil fortynne forventningene med tanke på at de mest sannsynlig kommer fra en veldig tidlig versjon av spillet.

Gleder du deg til S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl?

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Relaterte teksterLoading next content