Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2 øker prisen på Ultimate Edition

Den fysiske utgaven av spillet kommer med mye pent ekstrautstyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklingen av det kommende overlevelsesskrekkspillet S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl er noe vi har holdt øye med en stund. Før invasjonen av Ukraina var S.T.A.L.K.E.R. 2 rett og slett et spill vi var fryktelig spente på å se. Nå er det litt mer vekt lagt på skuldrene til spillet og de som jobber hos GSC Game World.

Under presset om å lage et spill mens hjemlandet ditt blir invadert har utviklerne hos GSC Game World tatt den urolige beslutningen om å øke prisen på spillets Ultimate Edition.

Som GSC Game World forteller på Twitter, vil S.T.A.L.K.E.R. 2s prisøkning bare gjelde for Ultimate Edition, og vil finne sted fra 21. februar. "For å holde kvaliteten på alle samleobjektene på ønsket nivå i disse urolige tider må vi dessverre øke prisen på S.T.A.L.K.E.R. 2 Ultimate Edition fra $ 339 til $ 379 (eller tilsvarende i lokal valuta)."

Ultimate Edition ser ut til å være fullpakket med mye ekstrautstyr, inkludert en figur, kart, lampe, ryggsekk og mer, så hvis du virkelig ser frem til S.T.A.L.K.E.R. 2, kan det være verdt å sjekke ut.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl lanseres senere i år.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Relaterte teksterLoading next content