Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront 2004

Star Wars: Battlefront 2 er underveis?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi var ikke helt super tilfredse med Star Wars: Battlefront. Likevel er hverken Pandemic Studios og Lucas Arts bekymret. De har nemlig nettopp annonsert en oppfølger som gir deg muligheten for å slå deg løs på den intergalaktiske slagmarken enda en gang.

HQ

Nyheten er i første omgang sluppet av det amerikanske PC-bladet PC Gamer, så vi vet med sikkerhet at det er en PC-utgave som er på vei, men tro om det ikke også kommer en PlayStation 2 og Xbox-versjon?.

En av de nye tingene skulle i denne omgangen være kamper i rommet - om dette er sant, må vi se når det slippes flere detaljer om prosjektet. Vi holder naturligvis øye med informasjonene og kommer tilbake når vi ved mer.

Relaterte tekster

1
Star Wars BattlefrontScore

Star Wars Battlefront

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

LucasArts spinner videre på en av tidenes mest suksessrike flerspiller-oppskrifter og iviterer til storslåtte slag i Star Wars universet. Ole Martin har tatt på rustningen og vervet seg.

1
Spillbar Battlefront III-kode lekket

Spillbar Battlefront III-kode lekket

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For mange år siden var det som kjent meningen å slippe Star Wars Battlefront III til Xbox 360. Dette skjedde imidlertid aldri, for etter mye frem og tilbake ble spillet...Loading next content