Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order klart for Xbox Game Pass og EA Play

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man trengte ikke å være det skarpeste redskapet på R2-D2 for å forstå hva Xbox Game Pass sin Twitterkonto hintet til da den la ut en kalenderen hvor det stod "Use the Force" på den 10. november, men det er uansett greit å få det bekreftet.

Electronic Arts forteller nemlig at Star Wars Jedi: Fallen Order, det beste Star Wars-spillet på mange år, kommer til EA Play den 10. november. Dette er tilfeldigvis samme dag tjenesten også inkluderes i Xbox Game Pass, så er du medlem av en av disse tjenesten vil du kunne laste ned og spille det underholdende eventyret "gratis" på PC, PS4, PS5, Xbox One eller Xbox Series fra og med tirsdag.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterte tekster

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Der The Force Awakens satte filmuniverset på rett spor tar Respawn spilluniverset på riktig vei også ved å blande klassisk Star Wars med Uncharted og Dark Souls.Loading next content