Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order kommer til PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I januar var Respawn snille nok til å slippe en oppdatering til Star Wars Jedi: Fallen Order som gjorde spillet litt bedre på PlayStation 5 og Xbox Series, men utviklerne har ikke tenkt å stoppe der selv om de også jobber på en oppfølger i disse dager.

EA forteller nemlig at skikkelige PS5- og Xbox Series-utgaver av Star Wars Jedi: Fallen Order skal slippes en gang i sommer. Foreløpig nøyer de seg med å bare si at disse nye utgavene vil by på en rekke "tekniske forbedringer" og at vi som allerede eier det vil få dette gratis. Sistnevnte passer meget bra siden spillet er på tilbud på alle plattformer akkurat nå.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterte tekster

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Der The Force Awakens satte filmuniverset på rett spor tar Respawn spilluniverset på riktig vei også ved å blande klassisk Star Wars med Uncharted og Dark Souls.Loading next content