Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order-skuespiller hinter til TV-serie eller film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Uten å røpe for mye må det være lov å si at suksessen til Star Wars Jedi: Fallen Order allerede har ført til referanser i TV-serier. Disse har i hovedsak vært små, men det har gått rykter om at noe langt mer omfattende er på gang. Dagens nyhet vil ikke akkurat dempe disse.

Screen Rant har slått av en prat med Cameron Monaghan, mannen som spiller Cal Kestis i Star Wars Jedi: Fallen Order og kommende Star Wars Jedi: Survivor, i sammenheng med Paradise Highway-filmen, og de benyttet da anledningen til å spørre han om det er noe sannhet i ryktene om at han blir å se i en Star Wars-serie. Man kan trygt si at Monaghan langt fra avkrefter det med denne kommentaren:

"Selvsagt har det vært interesse. Det er alt jeg kan si."

Dermed høres det virkelig ut som om sjansen er stor for å se Cal Kestis i Andor, Ahsoka eller en av de andre kommende live-action-seriene.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterte tekster

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Der The Force Awakens satte filmuniverset på rett spor tar Respawn spilluniverset på riktig vei også ved å blande klassisk Star Wars med Uncharted og Dark Souls.Loading next content