Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor blir fortsatt litt barnevennlig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du kan si hva du vil om Star Wars' prequel-trilogi, men det er ikke lov å klage på enkelte kampscener. Personlig kommer jeg aldri til å glemme kampen Qui-Gon og Obi-Wan tar opp mot Darth Maul. Ikke bare siden den inneholder ekstremt kul koreografi og mye drama. Det var også første gang vi virkelig fikk se hvor mye skade en lyssabel kan gjøre på en persons kropp siden det plutselig ble to stykk Maul som stupte ned i mørket. Både Lucasfilm og Disney har alltid forsøkt å tone ned slikt siden det kan føre til høyere aldersgrense, noe som også gjelder spillene. Derfor overrasker ikke kveldens nyhet.

ESRB, det amerikanske sensurorganet, har satt sin dom over Star Wars Jedi: Survivor, og selv om spillets trailere får det til å se langt mørkere ut enn Star Wars Jedi: Fallen Order blir aldersgrensen fortsatt "Teen" (Tenåring). Dermed ender nok det etterlengtede spillet også opp med å få "16+" her til lands, så du kan se langt etter å dele en stormtrooper i to. Begrunnelsen er som følger:

"Spillere bruker lyssabler til å kutte og dele opp romvesener, droider og menneskelignende fiender. Kamper er hurtige med smerteskrik, trefflyder og store eksplosjoner. Noen sekvenser viser karakterer som blir spiddet gjennom brystet. Ordene ""a*s" og "bastard" høres i spillet."

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte teksterLoading next content