Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor er allerede årets nest største lansering i Storbritannia

Bare Hogwarts Legacy ligger foran sci-fi-oppfølgeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste at Star Wars Jedi: Survivor kom til å ha en massiv lansering, men hvordan den ville klare seg mot AAA-suksessene i 2023 så langt var det store spørsmålet. Det viser seg at svaret er utrolig bra.

Som Gamesindustry.biz rapporter, har Survivor allerede hatt årets nest største fysiske spillansering i Storbritannia, og det har ikke engang vært ute en uke ennå. Den eneste tittelen som Survivor ikke klarte å slå var Hogwarts Legacy, som hadde en monumental lansering i seg selv.

Når det gjelder de finere detaljene i Survivors-utgivelsen, blir vi fortalt at spillet allerede er den åttende største fysiske Star Wars-utgivelsen gjennom tidene i Storbritannia, og at selv om det solgte 35% dårligere enn 2019s Star Wars Jedi: Fallen Order, kan denne forskyvningen tilskrives økningen av digitalt spillsalg. Siden Survivor ble priset høyere enn Fallen Order, bemerkes det at inntektene bare er 19% lavere enn det Fallen Order oppnådde.

For de som lurer på distribusjonen av Survivors fysiske kopier, sto PS5 for flertallet, med 82% av det fysiske salget, mens Xbox Series bare fylte de resterende 18%.

Når det gjelder hvordan de britiske salgslistene over den siste uken ser ut, med Survivor på toppen, faller Dead Island 2 bare til andre, med FIFA 23 på tredje, Mario Kart 8 Deluxe på fjerde og Hogwarts Legacy på femte.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content