Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor får Xbox Design Lab-forslag fra EA

Her er to kontrollere basert på Cal Kestis' nyeste eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert vet er Xbox Design Lab Microsofts initiativ som lar deg lage dine helt egne kontrollere, både standardversjonen og Elite. Du kan tilpasse alt fra farger, mønstre, graveringer, gummigrep og så videre for å virkelig lage din unike kontroller.

De store utgiverne liker ofte å designe spesielle kontrollere når de slipper storspill, og det er akkurat det EA nå har gjort med Star Wars Jedi: Survivor. Du kan sjekke ut resultatet nedenfor for både standard- og Elite-versjonene.

Ikke glem å lese Bens anmeldelse av Star Wars Jedi: Survivor, og fortell gjerne hvilken av de to kontrollalternativene du foretrekker.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content