Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor-oppdatering fikser noen av problemene

Dette kommer etter at utvikleren bemerket at spillet ikke fungerer slik de og fansen håpet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det ser ut til å være generell enighet om at Star Wars Jedi: Survivor er et veldig bra spill sliter det også åpenbart med tekniske problemer, og noen opplever verre ting enn andre. Utvikleren Respawn Entertainment vet dette, og har tidligere gitt ut en uttalelse der de sier at spillet "ikke fungerer etter våre standarder" for en prosentandel av spillerne, og at det ville komme rettelser og oppdateringer for å rette opp i det.

Vel, vi trengte ikke å vente lenge på den først, ettersom det nå er gitt ut en oppdatering som takler en rekke feil, krasjer, grafiske problemer og mer. Oppdateringen har allerede debutert på PC, og kommer til PS5- og Xbox Series-versjonene i dag, og når det gjelder de nøyaktige oppdateringsnotatene, kan du finne dem på bildet nedenfor.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content