Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars

Nytt bilde fra Wii-versjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lucasarts har sagt opp en god del ansatte, og ryktene har versert om fremtiden til firmaet. Allikevel er Star Wars: The Force Unleashed på vei i september, og i går bekreftet Lucasarts at Wii-versjonen av Star Wars: The Clone Wars også vil dukke opp senere i år.

Star Wars: The Clone Wars

Relaterte tekster

0
Star Wars: The Clone Wars - nye screenies

Star Wars: The Clone Wars - nye screenies

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Selv om filmen kanske ikke var det alle fans hadde håpet på, så er det ingen grunn til å avskrive spillet som er basert på filmen. På årets E3 messe viste Lucas Arts stolt frem deres spill, og vi har nettopp mottatt de siste screenshotta fra spillet.

0
Star Wars The Clone Wars (GC PS2)

Star Wars The Clone Wars (GC PS2)

NYHET. Skrevet av morten reichel

Snart lusker høsten seg på oss og nesten samtidig skal visst også Star Wars: The Clone Wars gjøre det samme på PS2 og GC. Vi har nye screens innefor!

0
Star Wars: The Clone Wars screenshots

Star Wars: The Clone Wars screenshots

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

LucasArts og Pandemic Studios nærmer seg slutten på utviklingen av Star Wars: The Clone Wars. Denne gangen dreier det seg om både bakke- og luftkamper, med kjente karakterer og kjøretøy fra Episode II.Loading next content