Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft Ghost

Starcraft: Ghost igjen?

...Kanskje ved en annen anledning!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Blizzard etter mer enn fire års arbeid med Starcraft: Ghost stoppet de arbeidet med prosjektet og det gikk et stort sukk gjennom spillverdenen. Et spill i stil med Splinter Cell og med hele universet fra Starcraft kunne ha vært fremragende, men som kjent var Blizzard ikke tilfredse med resultatet og derfor ble prosjektet skrinlagt.

Det betyr ikke at Starcraft: Ghost er glemt for alltid. Ifølge et intervju som amerikanske Next Gen har laget med Blizzards Rob Pardo, er firmaet klar til å se på mulighetene for en gjenopplivning så fremt at spillet kan etterkomme utviklerens høye krav. Han sa bl.a.:

"Vi er villige til å stanse prosjekter som ikke fungerer. Det er viktig for vår image. Vi tar det til oss og må spise det økonomiske tapet av dette. Noen ganger er det seks måneder inn i utviklingen av et eller annet og vi ser at dette ikke vil fungere..."

Og han fortsatte:

"Det siste har vært Starcraft Ghost. Med det spillet var vi veldig enige. Jeg tror stadig på spillet og dets karakterer, men vi kunne ikke få det til å henge sammen på en tilfredsstillende måte. Vi var nødt til å se på våre andre prosjekter i stedet. Vi håper på en dag å kunne komme tilbake til Starcraft: Ghost."</i>

Hva mener du - vil du gjerne se Starcraft: Ghost?

Starcraft Ghost
Starcraft Ghost
Starcraft Ghost

Relaterte tekster

0
Nihilistic er ferdige med StarCraft: Ghost

Nihilistic er ferdige med StarCraft: Ghost

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I det som vel bare kan beskrives som en ytterst merkelig nyhet, sies det nå at StarCraft: Ghost ikke bare blir utsatt til 2005, men også at utvikleren Nihilistic Software ikke lenger er tilknyttet prosjektet.

0
Starcraft: Ghost – nye skjermiser

Starcraft: Ghost – nye skjermiser

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Vi hadde nesten begynt å frykte for Starcraft: Ghosts skjebne, etter at Bill Roper forlot Blizzard, men det ser ut til at det fortsatt jobbes hardt med spillet. Disse nye skjermisene tyder i hvert fall på det.

0
Nye skjermiser fra StarCraft: Ghost

Nye skjermiser fra StarCraft: Ghost

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Endelig har Vivendi og Blizzard latt høre fra seg igjen. Vi har savnet StarCraft: Ghost siden siste det ble utsatt, men nå har vi nye skjermiser og mye tyder på at utsettelsen og videreutviklingen av spillet har båret frukter.Loading next content