Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfield blander Skyrim, Fallout og No Man's Sky i gameplayvideo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som forventet fikk Starfield æren av å være det avsluttende høydepunktet i kveldens Xbox + Bethesda Showcase. En av grunnene til dette var at vi både fikk se og høre mye om det etterlengtede spillet.

I videoen under kan du se at Starfield selvsagt vil la oss velge mellom å spille i første- og tredje-person mens vi utforsker det Bethesda sier er over 1000 ulike planeter spredd over 100 solsystemer, så forhåpentligvis blir det mye variasjon selv om det får det til å høres ut som kvantitet fremfor kvalitet. Denne utforskningen kan også gjøres med romskipet du kan tilpasse nesten akkurst som ønsket og ha romkamper med.

Når du er på bakken går det stort sett i den kjente Bethesda-oppskriften som består av å snakke med folk, kjempe mot folk og skapninger, gå rundt omkring på jakt etter resusserser og hemmeligheter, bygge baser og generelt bare oppleve dette helt nye universet.

HQ
Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content