Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfield har mer enn 10 millioner spillere

Bethesdas romeventyr gjør det langt bedre enn Skyrim akkurat nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var aldri noen tvil om at Starfield ville bli et av de mest populære spillene i 2023, så det var ikke overraskende å høre at Bethesda Game Studios' første nye IP oå over tjue år hadde mer enn 2 millioner spillere allerede før den "offisielle lanseringen", slo rekorder på Steam og ble Bethesdas største spilllansering noensinne. Ikke at det kommer til å stoppe der.

Bethesda avslører at mer enn 10 millioner spillere har spilt Starfield i løpet av de to første ukene. Det er selvsagt verdt å merke seg at dette ikke er solgte eksemplarer, ettersom millioner av disse nyter det fantastiske romeventyret via Game Pass, men det er likevel svært imponerende. Spesielt med tanke på at The Elder Scrolls V: Skyrim trengte en måned på å nå en lignende milepæl. Tiden vil vise hvor nær Skyrims 60 millioner solgte eksemplarer totalt Starfield kommer om noen år.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content