Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starship Troopers - Terran Command

Starship Troopers - Terran Command har nå en kartredigerer

Du kan bygge oppdrag og tilpasse eksisterende kart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å skyte insekter og beseire fiender har alltid vært en stor del av spillverden. Mandag slapp Slitherine og The Artistocrats en oppdatering til det populære Starship Troopers - Terran Command. Den lar deg bygge nivåer med utløsere, oppdrag, forskjellig terreng og tilpasse et kart etter behov. Dette gjør at du kan realisere dine egne scenarier. Sammen med Steam Workshop kan du dele kreasjonene dine så vel som andres. Slitherine og The Artistocrats skriver som følger:

"Fra og med i dag har hver Starship Troopers: Terran Command-spiller verktøyene for å gjenskape nivåer med en kompleksitet som ligner på de i det originale spillet, med skriptede hendelser, store baser og tonnevis av bugs som angriper det mobile infanteriet. Spillere har full tilgang til alt som ble brukt til å lage den opprinnelige kampanjen, inkludert grafikkelementer og den kraftige skriptmotoren."

Det kan med andre ord være verdt å plukke opp våpnene og begynne å drepe insekter igjen.

Starship Troopers - Terran CommandStarship Troopers - Terran CommandStarship Troopers - Terran CommandStarship Troopers - Terran Command

Relaterte teksterLoading next content