Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay 3

State of Decay 3 har filmatiske sekvenser

Det avsløres også på LinkedIn at det er "samarbeid på tvers av animasjonsteknologi og animasjonsteknologiinitiativer på tvers av XGS".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De to første State of Decay-spillene var begge ganske enkle zombie-overlevelsestitler som aldri imponerte på teknologiavdelingen og manglet filmatiske sekvenser, men kort tid etter utgivelsen av State of Decay 2 ble Undead Labs kjøpt av Microsoft.

Da State of Decay 3 ble annonsert for nesten 3 år siden fikk vi se en filmatisk CGI-trailer som så fantastisk ut, og det virker som om denne typen presentasjon og fortelling er noe vi også bør forvente av selve spillet. Twitter-brukeren Idle Sloth har lagt merke til at Senior Cinematic Artist Alan Diekfuss avslører på LinkedIn at " filmatiske sekvenser i spillet" er noe han for tiden jobber med.

Idle Sloth påpeker også at direktør for animasjons- og animasjonsteknologi Simon Sherr skriver på LinkedIn:

"Utvikling av et nytt Microsoft-studio under Undead Labs i Orlando Fl, Regi animasjon og animasjonsteknologi i UE5 for Microsoft XGS Undead Labs "State of Decay 3" og fremme samarbeid på tvers av studioanimasjonsteknologi og animasjonsteknologiinitiativer på tvers av XGS."

I utgangspunktet virker det som om vi bør forvente at Undead Labs hever listen ganske mye for State of Decay 3 når det gjelder filmklipp og animasjoner i spillet. Dessverre har vi fortsatt ingen anelse om når spillet forventes å bli utgitt, men forhåpentligvis er det ikke så langt unna med tanke på at det ble avslørt i 2020.

State of Decay 3

Relaterte tekster



Loading next content