Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

SteelSeries SX

Ny eksklusiv musmatte på tur...!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som du sikkert har fått med deg er vi i Gamereactor veldig godt fornøyd med produktene fra SteelSeries (spesielt Børge Fjeld som skryter hemningsløst av de). Jeg har nå etter mye masing fra Børge skaffet med et headsett og SteelPad 5L og er selv veldig godt fornøyd.

Nå har vi fått tilsendt en pressemelding fra SteelSeries der de presenterer en ny musmatte - nemlig SteelSeries SX. I følge SteelSeries skal denne musmatten være veldig spesiell og faktisk nyskapende i forhold til de musmattene som finnes pr. i dag. Det spesielle med musmatten er overflaten. Den er lagd av polert fiber aluminium og overflaten er behandlet med anodized oxide. Dette vil i følge SteelSeries sørge for en perfekt gli for musen som ingen andre musmatter kan gi. Selvsagt gleder vi oss over dette og vet allerede nå at produktet vil ha en god kvalitet, noe som den danske produsenten har klart mange, mange ganger tidligere.

Så da er det snart tid til å pensjonere musmatten vi nå bruker og gjøre plass til den nye, kommende musmatten som skal gi oss enda bedre gli og mer treffsikkerhet...

Mer info om musmatten finner du inn her

SteelSeries SX
Dette er en annonse:
SteelSeries SX
SteelSeries SX

Relaterte tekster

4
Test: SteelSeries SX

Test: SteelSeries SX

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Som en av de få i Europa har vi nå den glede å presentere en ny musmatte for deg og denne er unik på mange måter...Loading next content