Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Steep

Steep kommer ikke til Switch likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Steep er et ganske annerledes spill sammenlignet med resten av spillene i Ubisoft sin katalog. Til tross for dette har spillet gjort det ganske greit på PC, Xbox One og PlayStation 4 siden det ble sluppet i slutten av 2016. Som en del av den pågående planen om å støtte Nintendo sin hybridkonsoll, kunngjorde Ubisoft at Steep skulle komme til Switch, men den versjonen har nå blitt kansellert.

Som svar på et spørsmål fra en fan på Twitter, har spillets offisielle konto avslørt at de har avsluttet utviklingen av en Switch-versjon.

"We are wholly dedicated to supporting the live game, and made the decision to stop Steep development on the Nintendo Switch platform to focus on bringing new live content and challenges to Steep players instead. We'll have more exciting news to share soon."

Så, ingen snowboarding på farta for oss. Hva synes du om at de velger å fokusere på nytt innhold til de andre utgavene i stedet?

Steep

Relaterte tekster

8
SteepScore

Steep

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Magnus har forlatt virkelighetens horisontale tilværelse til fordel for alpene i Ubisoft Annecys Steep. Her er anmeldelsen...

0
Steep er nå gratis på PC

Steep er nå gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ekstremsportspillet Steep er nok ikke det første de fleste tenker på når de hører Ubisoft, men det betyr ikke at spillet har få spillere eller ikke støttes av det franske...

1
Steep kommer ikke til Switch likevel

Steep kommer ikke til Switch likevel

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Steep er et ganske annerledes spill sammenlignet med resten av spillene i Ubisoft sin katalog. Til tross for dette har spillet gjort det ganske greit på PC, Xbox One og...Loading next content