Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
FIFA 18

Stemningsrapport fra eCopa-semifinalen i Trondheim

Adrian fikk leke sportsreporter for en kveld da vi sendte ham avgårde til den femte delfinalen i eCopa-turneringen vår.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er høy fotballfaktor i sal 3 på Nova kino i Trondheim. Coca-Cola logoen blåses opp på veggen av en prosjektør, fotballstadium ambianse skytes ut av surround-anlegget, krydret av ekte rop og jubel fra publikum når det blir skåret mål. Alt dette skaper en realistisk og engasjerende simulasjon av en fotballkamp. Det eneste som mangler er lukten av gress så er følelsen komplett.

FIFA 18

Gamereactor arrangerer eCopa i samarbeid med Coca-Cola, en Fifa 18-esportturnering hvor deltagere fra hele landet konkurrerer om å være den beste i Fifa 18 på PS4. Finalen går av stabelen på Colosseum i Oslo den 25. November.

Åtte deltagere møtte opp i Trondheim for å kjempe om en plass videre til Oslo. Disse hadde på forhånd kvalifisert seg via kamper på nett. Konkurranseformen for å plukke ut den som skulle til Oslo var enkel. Omganger på fire minutter, straffekonk hvis det ble uavgjort. Fire kvalifiseringsrunder, to runder semifinale og deretter finale, alle gjennomført med høyt tempo.

Dette er en annonse:

Fotball er allerede nervepirrende nok, men med omganger på bare fire minutter er det små marginer som avgjør og kampene blir mye mer aggressive og intense. Jeg vil påstå at dette formatet er enda mer publikumsvennlig enn vanlig fotball, men det kan ha noe med å gjøre at vi satt i en behagelig kinosal med myk stol, stor skjerm og lyd som dirret inn til sjela.

FIFA 18

De fire første rundene gikk fort unna og vi fikk se forskjellige lag spille mot hverandre, Juventus mot Manchester United, Manchester United mot Barcelona, Real Madrid mot Real Madrid i speilkamp og til slutt Real Madrid mot Manchester United. Publikum heiet så klart på sine favorittlag og det ble vill jubel fra et engasjert publikum hver gang det ble skåret mål.

Samtidig som første semifinale gikk i gang ble det arrangert wildcard konkurranse på gaming-området utenfor salen. Her kunne alle som ville prøve seg på å vinne en billett direkte til finalen i Oslo. Konseptet var Norge mot Sverige, motstanderen startet med ballen og spilleren måtte ta tilbake ballen og skåre så fort som mulig. Beste tid nasjonalt gikk videre til finalen og tiden å slå var 1 minutt og 12 sekunder. Dessverre klarte ingen fra Trondheim å slå tiden.

Dette er en annonse:
FIFA 18

Vinnerne av semifinalene ble Fillip og Anders. Fillip valgte Manchester United i finalen og Anders valgte Real Madrid. Finalen var heftig med 3 - 2 til Manchester United etter få minutter. Begge spilte veldig offensivt og både gule kort og straffespark ble flittig brukt. Med et minutt igjen på slutten var stillingen 5 - 4 til Manchester United og det var høy stemning i salen. Rett før tiden ble blåst skåret Fillip nok et mål og vant suverent 6 - 4 i en veldig underholdende finale.

FIFA 18

Fillip Solheim var storfornøyd med å vinne. Han skulle egentlig jobbe den dagen men fikk byttet i siste liten og bli med likevel, og nå skal han videre til finalen i Oslo.

Arrangørene for turneringen kunne fortelle at det har vært veldig høyt nivå på alle deltagerne fra Trondheim og at det var dyktige spillere som fikk bryne seg på hverandre. Det blir spennende å se hvordan turneringen går videre og hvem som stikker av med seieren og FIFA trofeet den 25. november.

Relaterte tekster

4
FIFA 18Score

FIFA 18

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

FIFA 18 knuser alle andre fotballspill, og vi skulle gjerne gitt spillet 18 av 10, men må nøye oss med den høyeste karakteren vi kan gi. Dette er det beste FIFA-spillet noen sinne.Loading next content