Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Flash

Stephen King: "Jeg elsket" The Flash

Kongen av skrekk har ikke annet enn ros for den kommende DC-filmen The Flash.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den kommende DC-filmen The Flash har en mildt sagt skjelven historie, med mange forsinkelser, turbulens rundt hovedrolleinnehaver Ezra Miller og store endringer. Og siden James Gunn tok over DC-roret har det også blitt bestemt at denne, sammen med Aquaman and the Lost Kingdom, tilbakestiller kontinuiteten til det nye DC-universet (frem til den første filmen kalt Superman: Legacy).

Det er mye som står på spill, men heldigvis ser det ut til at The Flash faktisk vil levere. Hypen har vært høy takket være tilbakekomsten av både Michael Keaton og Ben Affleck som Batman (og det er rykter om flere overraskende gjesteopptredener), og forhåndsvisningene har fått mye ros.

Nå kommer mer ros fra en uventet kilde. Skrekkmesteren Stephen King har nemlig sett filmen på forhånd, og han sier at han ikke liker superhelter. Likevel beskriver han The Flash som "spesiell" og forklarer at den er "følelsesladet, morsom og iøynefallende". Hans oppsummering er derfor: "Jeg elsket den".

The Flash

Relaterte teksterLoading next content