Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 2

Stor Forza Horizon 2-utvidelse slippes i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de beste tingene med den åpne verdenen i Forza Horizon 2 er muligheten til å forlate veien for å lete etter små hemmeligheter mens man pløyet gjennom åkre, skog eller vinranker. Det var et fint tillegg til konkurransene vi fant i spillet.

Nettopp dette har Playground Games valgt å bygge videre på når de slipper sin første skikkelige utvidelse til spillet. De har nemlig lagt til mer ekstreme forhold ved å skape "Storm Island" som har like hardt vær som terrenget er tøft. Det ligger med andre ord langt unna de solfylte bilturene vi kjenner fra områdene rundt middelhavet.

Utvikleren og Microsoft har valgt å holde dette hemmelig så langt, men i dag kommer altså utvidelsen. I skrivende stund finner vi den ikke på våre norske Xbox One-konsoller, men prisen skal være 19,99 euro (halv pris for VIP-medlemmer). Her er alt som inkluderes:

• 6 New cars (1985 MG Metro 6R4 Group B, 1992 Mitsubishi Galant VR4, Mini All4 Racing X-Raid, 2013 Robby Gordon #7 Speed Energy Drink Stadium Super Truck, Ford Ranger trophy truck, 1976 Ford Fiesta), plus new Barn Find (new hidden car).
• New Storm Island map.
• Over 80 New Events.
• New Extreme Weather
• New Ramapage Mode
• New Gauntlet event
• New Playground Arenas, new Bucket List and a new car meet
• New Xbox Live Achievements.

Forza Horizon 2

Relaterte tekster

Forza Horizon 2Score

Forza Horizon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sjefredaktøren reiste til syden for å teste Playground Games' brennhete oppfølger, og han er fornøyd. Veldig fornøyd...

3
Blir Forza Horizon 3 annonsert 14. juni?

Blir Forza Horizon 3 annonsert 14. juni?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsoft fortalte nettopp at de som har skaffet seg billett til "Xbox Fan Fest 2016" under den kommende E3-messen vil få tilgang til et "Special Forza Motorsport event"...

0
Åtte Furious 7-biler til Forza Horizon 2

Åtte Furious 7-biler til Forza Horizon 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Likte du bilene fra Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious og skulle ønske du kunne brukt dem i hovedspillet? Da har du noe å se frem til, for disse doningene har blitt...

0
Top Gear-pakken er ute til Forza Horizon 2

Top Gear-pakken er ute til Forza Horizon 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsoft og Playground Games har nå sluppet en ny runde med biler til Xbox One-versjonen av Forza Horizon 2. Som vanlig består den av fem biler som koster noen kroner...Loading next content