Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite V2

Stor interesse for Sniper Elite V2

To uker på toppen i Storbritannia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Interessen for spill som baserer seg på snikskyting er åpenbart stor. Til tross for en heller dårlig mottagelse blant mediene har Sniper: Ghost Warrior forlengst passert 2 millioner solgte eksemplarer og det nylig lanserte Sniper Elite V2 seilte rett inn på førsteplassen på de britiske salgslistene i sin første uke.

Nå, én uke senere, har salget falt med 38% prosent, men likevel beholdt Sniper Elite V2 førsteplassen gjennom sin andre salgsuke. Utvikler Rebellions nyeste har med andre ord solgt bedre enn storspill som FIFA 12, og Mass Effect 3 to uker på rad på den andre siden av Norskehavet.

Til sammenligning var Sonys Starhawk den eneste andre nykommeren på salgslistene forrige uke. Starhawk havnet imidlertid på en 17. plass.

Hele topp ti listen fra forrige ukes salg i Stobritannia:

1. Sniper Elite V2
2. FIFA Street
3. FIFA 12
4. Prototype 2
5. Mass Effect 3
6. Tiger Woods PGA Tour 13
7. Kinect Star Wars
8. Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games
9. Battlefield 3
10. Assassin's Creed: Revelations

Klide: Joystiq

Deler deres britenes entusiasme for sniper-spill? Hva gjør slike spill så interessante?

Sniper Elite V2

Relaterte tekster

Sniper Elite V2Score

Sniper Elite V2

ANMELDELSE. Skrevet av Marcus Löfström - GRSE

Ta fatt i rifla! Det er på tide å redde verden fra nazistene, nok en gang. Denne gangen med hodeskudd i saktefilm...Loading next content