Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rift

Stor oppdatering til Rift

Invasjonen braker løs i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen kommer den første oppdateringen til nettrollespillet Rift som kom ut for rundt tre uker siden.

I Rift invaderes en verden kalt Telera av skumle vesener fra en annen dimensjon. Med morgendagens oppdatering braker disse invasjonene løs for alvor.

Forberedelsestiden er med andre ord over, og det er opp til spillerne å holde stand mot de skumle beistene som kommer til Telera gjennom mystiske portaler.

Hvis man klarer å nedkjempe alle vesenene får man muligheten til reise til den andre dimensjonen, The Plane of Death, der man kan prøve å beseire den onde Alsbeth the Discordant for å hindre han i å sende avgårde nye divisjoner av hans onde armé.

Mer detaljert informasjon finner du på spillets offisielle nettsider.

Rift
Rift
Rift
Rift
Rift
Rift
Rift

Relaterte tekster

3
Rift blir gratisspill

Rift blir gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har...

1
Førsteinntrykk: Rift

Førsteinntrykk: Rift

ARTIKKEL. Skrevet av Kim Visnes

Et nettrollespill med potensial til å kapre mang en sliten World of Warcraft-spiller. Kim Visnes deler inntrykkene sine.Loading next content