Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny

Store Destiny-endringer annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie annonserte for noen uker siden Age of Triumph-eventen, og bruker tiden frem mot lansering til å fortelle om de utallige endringene som kommer med den. I går kunne de fortelle litt mer om hvordan de ukentlige aktvititene og mer vil endres.

Noe av det mest nevneverdige med oppdateringen er "Treasure of Ages". Dette er en pakke du kan kjøpe hos Tess Everis. Denne vil inneholde tilfeldige rustninger, våpen, og andre ting vi har sett gjennom Destiny sin levetid. Her snakker vi blant annet om Desolate Taken- og Spektar-settene, samt det sesongbaserte utstyret.

The Speaker vil også ha et nytt tolvdelt oppdrag til oss. Dette fungerer som en slags nostalgitur siden det krever at vi spiller gjennom alle aktivitetene i Destiny. Oppdraget starter med en ukentlige historie-spilleliste, som nå erstatter det daglige historieoppdraget. Ved å fullføre listen vil du få en Treasure of Ages per uke, og tjue legendary marks fem ganger hver uke.

Samtidig vil Crucible nå by på to nye bounties i 6 vs. 6-modusene, og ha en 6 vs. 6-spilleliste. Denne, og en rekke andre spillelister, vil nå også belønne deg med Treasure of Ages-pakker, så det er nok av muligheter til å få utstyret du ønsker deg.

Nightfall strike vil få en ny modifier kalt Daybreak. Dette er en slags blanding av Epic og Mayhem siden fiendene blir tøffere, samtidig som superne vil lades opp raskere. Denne vil ikke alltid være tilgjengelig, men kun en gang i måneden. Det eneste unntaket til dette er at den vil være tilgjengelig hele tiden fra 18. juli til 22. august. De endrer dog ikke alt til noe helt nytt. De blå flammene er tilbake, og da selvsagt også godene disse gir.

Det virker virkelig som om Bungie ønsker å skape litt liv rundt ukentlige aktiviteter med disse nye endringene og belønningene, så vi må spørre: kommer du til å prøve å få noe av utstyret du har lengtet etter i lang tid?

Destiny

Relaterte tekster

Destiny: Rise of IronScore

Destiny: Rise of Iron

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

I løpet av de siste to årene har Destiny utviklet seg til å bli en bauta i bransjen. Med den nyeste utvidelsen står imidlertid spillet på stedet hvil...

1
Destiny: The Taken KingScore

Destiny: The Taken King

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Ett år har gått, men Bungie er på ingen måte ferdig med Destiny. Vi har sett på The Taken King-utvidelsen, som starter Year 2 med en masse forbedringer...

0
Store Destiny-endringer annonsert

Store Destiny-endringer annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bungie annonserte for noen uker siden Age of Triumph-eventen, og bruker tiden frem mot lansering til å fortelle om de utallige endringene som kommer med den. I går kunne...Loading next content