Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The New Order

Store problemer med bildeoppdateringen i Wolfenstein

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wolfenstein: The New Order ble sluppet i dag, og vi har forsøkt å spille PC-versjonen for å kunne ta skjermbilder og skrive om hvordan den oppleves i forhold til Playstation 4-versjonen. Dette har imidlertid ikke vært noen stor suksess.

Det viser seg nemlig at Wolfenstein: The New Order er så godt som uspillbart på vårt AMD-testkort, og et raskt søk på nettet viser at andre lider av lignende problemer. PC Gamer skriver at de innledningsvis ikke fikk startet spillet i det hele tatt (noe som ikke gjelder for oss i Gamereactor), og at spillets innledende opplæringssekvens kjørte på sitt beste med fem bilder i sekundet.

Ved å senke grafikkinnstillingene til minimum fikk de spille videre på med mellom 10-25 bilder i sekundet, og det første oppdraget fløt bedre før det var slutt på moroa igjen. Problemene vi opplevde var så store at ikke engang de første klippene med logobilder fløt som de skulle. Det hjelper å oppdatere driverne til AMD Catalyst 14.4, men det er forstatt langt fra optimalt.

Det fungerer marginalt bedre ved å eksperimentere med grafikkinnstillingene (og Gamereactor i Finland hilser og sier at spillet flyter helt fint hos dem), men akkurat nå kan vi ikke konkludere med noe annet enn at det er risikabelt å gå får PC-versjonen før du vet at maskinen din har det som skal til - eller at Machine Games kommer med en oppdatering som fikser feilene.

Wolfenstein: The New Order

Relaterte tekster

Wolfenstein: The New OrderScore

Wolfenstein: The New Order

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

De svenske utviklerne i Machine Games har tatt på seg oppgaven med å blåse nytt liv i nazislakteren B.J. Blazkowicz, og redaktøren har sjekket om de lykkes...

2
Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et...Loading next content