Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny

Store utstyrsendringer kommer til Destiny

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går holdt Bungie den siste livestreamen sin før Destinys Age of Triumph-event starter neste uke, og denne gangen snakket de i hovedsak om hvilke endringer de vil gjøre med utstyr.

Mesteparten av streamen ble dedikert til utstyret du kan få i de oppussede raidene. Både Vault of Glass, Crota's End, King's Fall, og Wrath of the Machine vil nå kunne belønne deg med nye rustninger og ornamenter. De nye ornamentene vil ikke bare få rustningene til å se bra ut når du ikke kjemper, men vil også kunne reagere på ulike måter når du tar skade. Her snakker vi for eksempel om lysstråler fra der kuler treffer deg. Selvsagt gjelder de ikke bare rustninger heller. En ornament vil blant annet la deg farge Dragon's Breath med tigermønster. Disse ornamentene kan du få med å fullføre det ukentlige raidet Bungie snakket om i forrige uke.

Når du fullfører de nye oppdragene The Speaker gir deg vil du også belønnes med spesifikke ting for din klasse. Her nevnte Bungie blant annet et Warlock-bånd som veksler mellom ulike merker.

En annen interessant detalj er at enkelte legendariske våpen nå også vil finnes i eksotisk form, og da selvsagt ha elementeffekter. Disse har du mulighet til å få med å prøve deg på det ukentlige raidet.

I tillegg vil det komme en rekke balanseringsendringer. Blant annet vil hand cannons nedjusteres litt, mens auto rifles blir bedre på avstand. Det er også verd å merke seg at spesialvåpenkassene i Crucible nå vil lade om våpenet ditt automatisk når du åpner dem.

Her er det altså nok av både helt nye ting og endringer av gamle kjente som venter når oppdateringer slippes 28. mars.

Destiny

Relaterte tekster

Destiny: Rise of IronScore

Destiny: Rise of Iron

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

I løpet av de siste to årene har Destiny utviklet seg til å bli en bauta i bransjen. Med den nyeste utvidelsen står imidlertid spillet på stedet hvil...

1
Destiny: The Taken KingScore

Destiny: The Taken King

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Ett år har gått, men Bungie er på ingen måte ferdig med Destiny. Vi har sett på The Taken King-utvidelsen, som starter Year 2 med en masse forbedringer...

0
Store Destiny-endringer annonsert

Store Destiny-endringer annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bungie annonserte for noen uker siden Age of Triumph-eventen, og bruker tiden frem mot lansering til å fortelle om de utallige endringene som kommer med den. I går kunne...Loading next content