Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Støtt dine favoritter i fotball-VM via Call of Duty og få belønninger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fotball-VM er nesten ferdig med sin første uke. Hvert lag har spilt sin åpningskamp, og alle øyne er rettet mot de andre kampene i gruppespillet. Mange av dere har sikkert fulgt den kritiserte turneringen, enten ved å se kampene eller ved å konkurrere i forskjellige spillmoduser i FIFA 23 og liknende, men nå kan du også vise din kjærlighet til fotball gjennom et mer... usannsynlig spill; Call of Duty.

Activision har introdusert en ny funksjon i både Call of Duty: Modern Warfare II og Call of Duty: Warzone 2, hvor du nå kan stemme på laget du tror vinner neste kamp i turneringen. Hvis du gjør det riktige valget, vil du ikke bare bli belønnet med 10 000 XP, men også et Calling Card med vinnerlagets flagg og en remiks av landets nasjonalsang.

Hvis du er skikkelig fotballguru og får flere rett i løpet av turneringen, vil det også tilbys skins du kan vise frem i spillet.

Call of Duty: Modern Warfare II

Takk, Eurogamer

Relaterte tekster

0
Huke er på vei tilbake til Texas

Huke er på vei tilbake til Texas

ESPORTSTEKST. Skrevet av Ben Lyons

Etter å ha vunnet Call of Duty League med Dallas Empire i 2020, er Huke tilbake med den nå omdøpte organisasjonen.Loading next content