Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet

Støtte for Wand i Little Big Planet

Vil også benyttes i Flower, Pain og EyePet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent slipper Sony sin nye bevegelsesfølsomme kontroller som inntil videre har fått kallenavnet Wand - eller tryllestav - i mangel av et offisielt navn fra utvikleren. Forhåpentligvis kommer vi til å få se en hel del kreative spill som utnytter dette potensialet til sitt fulle, men før disse er klare er det nå klart at en rekke eksisterende titler vil få støtte for denne kontrolleren implementert.

Little Big Planet er ett av disse spillene, hvor man vil få muligheten til å kontrollere hovedpersonen Sackboy med den vanlige håndkontrolleren og bruke tryllestaven til å påvirke omgivelsene. Også spill fra Playstation Network som Flower, Pain, High Velocity Bowling og det kommende EyePet vil kunne spilles med den nye kontrolleren.

Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet

Relaterte tekster

Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Playstation 3 har endelig fått et spill som beviser hvilke krefter maskinen har under panseret. Jon Cato har testet!Loading next content