Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2018

Streamingoppsettet for helgens PES League-finaler er klart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PES League-finalene sparkes altså i gang klokken ni i morgen tidlig, og det er kanskje noen få av dere som skal til Barcelona for å se på. Om du ikke skal reise nedover har du kanskje planer om å sette finalene hjemmefra på PCen. Da hadde det jo vært kjekt å vite når de ulike delene av turneringen streames, noe vi kan hjelpe. Her er nemlig hele tidsoppsettet for morgendagens kamper:
09:00 - 10:00: Oppvarming
10:20 - 13:20: 1v1 Gruppespillskamper i gruppe A
14:00 - 17:00: 1v1 Gruppespillskamper i gruppe B
17:15 - 18:55: Samarbeidsdelens semifinaler og finale
19:05 - 20:45: 1v1-semifinalene og finalen
Du kan se disse på tre ulike måter. Via Twitch, Facebook, eller YouTube. Samtidig kan du finne en oversikt over resultatene her..

Pro Evolution Soccer 2018
Photo: PES League

Relaterte tekster

0
Pro Evolution Soccer 2018Score

Pro Evolution Soccer 2018

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam er nå klar for å sette sin dom over det første av årets store fotballspill, og FIFA skal virkelig levere for å leve opp til dette.

0
Slik endte PES League European-runden

Slik endte PES League European-runden

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PES League European-runden i Berlin ble avsluttet på lørdag, og etter mange intense kamper ble det japanske Sofia som tronet øverst i 1v1-turneringen ved å slå spanske...Loading next content