Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Studioet bak The Sims-serien jobber på ny spillserie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Maxis har stort sett utelukkende laget The Sims-serien i mange, mange år. Ja, det har vært enkelte avstikkere, som Spore, men i lang tid har deres oppmerksomhet vært utelukkende på The Sims-serien.

Men det ser ut til å endre seg snart. De har nemlig lyst ut en ny stilling på deres hjemmeside, hvor de leter etter en ny regissør, som skal utvikle en helt ny spillserie hos Maxis.

Det er snakk om startskuddet på en helt ny serie, men det betyr ikke nødvendigvis at Maxis beveger seg langt fra eksisterende formularer. De leter nemlig etter en som kan "design a game with a long-term live service."

Hva ønsker du at Maxis skal lage?

The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content