Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lollipop Chainsaw

Suda 51s studio er kjøpt opp

Japanske Gungho er hans nye eiere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bransjepofilen Goichi "Suda 51" Suda og hans spillstudio Grasshopper Manufacture er blitt kjøpt opp av den japanske online-giganten Gungho Online Entertainment (GOE). Det skriver PS Nation.

Grashopper Manufacture er kjent for spill som No More Heroes-serien og fjorårets Lollipop Chainsaw, og for tiden jobber de med storsatsingen Killer is Dead.

Dette og fremtidige prosjekter vil dog ikke bli påvirket av oppkjøpet, da GOE ønsker å gi Suda like mye kreativ frihet som han hadde i forrige uke. Hvis du elsker de helsprøe spillene fra den helsprøe Hr. Suda, har du med andre ord ingenting å frykte.

Lollipop Chainsaw

Relaterte tekster

6
Lollipop ChainsawScore

Lollipop Chainsaw

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Den smågale spillskaperen Suda 51 prøver seg på zombie-sjangeren med Lollipop Chainsaw, med en lettkledd heiagjengleder i hovedrollen...Loading next content