Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sundered

Sundered ble Kickstarter-finansiert i løpet av få timer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jotun-utvikler Thunder Lotus Games gikk til Kickstarter i går for å be om penger til deres metroidvania-aktige Sundered, og det tok ikke lang tid før prosjektet var sikret.

De ba om 25 000 canadiske dollar, og i skrivende stund har de fått over 36 000. Spillet er en blanding av håndtegnet grafikk og gameplay som blander metroidvania og roguelike.

Thunder Lotus Games sier at kronerullingen ikke er ment til å finansiere hele spillet, men at det er en måte å få donorene til å komme med tilbakemeldinger. Alle som donerer over en viss sum blir nemlig invitert til en betatest, men det er nok vanskelig å kalle det noe annet enn at man betaler for tilgang.

Her er traileren for Sundered:

HQ
Sundered
SunderedSundered

Relaterte tekster

0
SunderedScore

Sundered

ANMELDELSE. Skrevet av André Wigert

André har banket opp tolv milliarder fiender i Sunder, for det var antallet han trengte for å sette karakter på herligheten...

0
Thunder Lotus Games om deres neste spill

Thunder Lotus Games om deres neste spill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Thunder Lotus Games er mer enn opptatt med deres Sundered, som er et nydelig metroidvania-eventyr. De tok seg likevel tid til å stikke innom PAX East, og der fikk vi tatt...Loading next content