Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Sunreef presenterer planer for en 108 fot lang, solcelledrevet, helautonom, elektrisk superyacht

Den er kjent som Sunreef Explorer Eco.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens elektriske kjøretøy blir stadig vanligere på veiene rundt om i verden, er elektriske båter foreløpig mindre populære. På grunn av at batteriteknologien er tung og har begrenset rekkevidde (du vil virkelig ikke sitte fast midt ute på havet med et tomt batteri), ser du ikke så mange elektriske båter. Men de blir stadig vanligere.

Superyachtprodusenten Sunreef har nå lagt frem planene for en ny, solcelledrevet, helt autonom, elektrisk superyacht med navnet Explorer Eco. Båten skal være 33 meter lang og til og med ha eget bassengspa og innendørs teater.

Når det gjelder hvordan Explorer Eco klarer å drive alle disse luksuriøse tilbudene, vil båten ha to elektriske motorer på 400 kW, et batterisystem på 990 kW og to rekkeviddeforlengere på 300 kW. Det gjenstår å se hvordan dette kan omsettes til rekkevidde, men det er utvilsomt snakk om store helelektriske systemer.

Den solcelledrevne delen av båten vil gjøre det mulig for Explorer Eco å generere 50 kWp ren solenergi, noe som betyr at du i det minste vil kunne holde batteriet påfyllt mens du er ute på havet.

Dette er en annonse:

Det er ikke oppgitt noen pris for Explorer Eco eller lanseringsdato ennå, men dette løftet om ekte luksus kombinert med nullutslipp er virkelig spennende.

Sunreef presenterer planer for en 108 fot lang, solcelledrevet, helautonom, elektrisk superyacht
Sunreef

Takk, Electrek.Loading next content