Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World + Bowser's Fury skremmer i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ikke akkurat mye av Bowser's Fury-delen Nintendo ville vise frem da de annonserte Super Mario 3D World + Bowser's Fury i fjor, så de fleste ante nok hva dagens trailer ville fokusere på da det japanske selskapet varslet oss om den i natt. Vi tok ikke feil.

For selv om traileren starter lystig ved å vise oss hvor pene Super Mario 3D World sine baner vil se ut på Switch skifter den mot slutten over til de nye områdene, og man skulle da nesten tro det var et Souls-spill med mørke og en fryktinngytende Bowser. En ganske kul kontrast, spør du meg. Hva synes du?

HQ
Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Relaterte tekster

0
GRTV spiller Bowser's Fury

GRTV spiller Bowser's Fury

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Super Mario 3D World slippes til Nintendo Switch om bare noen dager i ny og bedre utgave. I tillegg til bedre bildeoppløsning og online multiplayer får vi også her helt...Loading next content