Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World + Bowser's Fury topper salgslistene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Animal Crossing: New Horizon har til slutt måttet gi fra seg tronen på de britiske salgslistene. Spillet som tar dets plass er ingen ringere enn Super Mario 3D World + Bowser's Fury, en av de siste titlene fra Wii Uens bibliotek som føres over til Switch. Spillets lansering har vært spektakulær da det har vært det tredje sterkeste lanseringen av et Mario-spill på Switch, kun bak Super Mario 3D All-Stars og Super Mario Odyssey.

Ifølge Gamesindustry.biz så spillet også en økning på 180% i salg sammenlignet med lanseringen på Wii U. Da det ble lansert tilbake i 2013 klarte det ikke engang å nå topp ti, og kartla seg nede på en 14. plass. Dette skyldes nok at Wii U hadde en langt mindre spillerbase enn konkurrentene.

En annen debutant på lista fra forrige uke er Little Nightmares 2. Dette skrekkinngytende plattformeventyret debuterte på en respektabel syvendeplass. PS4-utgaven solgte mest med 43% av det totale salget. Switch-utgaven utgjorde 37%, Xbox 18%, og PC var helt nede i 2%.

Sjekk ut forrige ukes topp ti-liste her:


  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  2. Animal Crossing: New Horizons

  3. FIFA 21

  4. Spider-Man: Miles Morales

  5. Mario Kart 8: Deluxe

  6. Call of Duty: Black Ops Cold War

  7. Little Nightmares 2

  8. Minecraft (Switch)

  9. Assassin's Creed Valhalla

  10. Ring Fit Adventure

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Relaterte tekster

0
GRTV spiller Bowser's Fury

GRTV spiller Bowser's Fury

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Super Mario 3D World slippes til Nintendo Switch om bare noen dager i ny og bedre utgave. I tillegg til bedre bildeoppløsning og online multiplayer får vi også her helt...Loading next content