Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World klart for Switch i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En såpass stor haug av gode Wii U-spill har kommet til Nintendo Switch gjennom årene at de aller fleste har tatt det som en selvfølge at de resterende vil ta overgangen etter hvert også. I februar blir listen over manglende spill litt kortere.

Den 12. februar bringes nemlig Super Mario 3D World med noen ekstra godsaker til Nintendo Switch. Når jeg skriver godsaker mener jeg blant annet nye baner i form av det som kalles Bowser's Fury. Vi har ikke fått vite stort om banene sistnevnte vil tilby, men traileren gjør det i alle fall klart at noe nifst er på gang. I tillegg til dette kan spilles nytes sammen med venner både lokalt og på internett. Nærmere informasjon om alt dette skal offentliggjøres nærmere lansering.

HQ
Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Relaterte tekster

0
GRTV spiller Bowser's Fury

GRTV spiller Bowser's Fury

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Super Mario 3D World slippes til Nintendo Switch om bare noen dager i ny og bedre utgave. I tillegg til bedre bildeoppløsning og online multiplayer får vi også her helt...Loading next content