Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy 2

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det dukket opp en rekke overraskelser under gårsdagens sending av Nintendo Direct, og en av dem var en rekke Wii-klassikere som skal slippes til Wii U via Eshop. Det skal forøvrig ikke være nødvendig å kjøre dem gjennom Wii-emulatoren i konsollen.

Det første spillet som skal slippes er mesterverket Super Mario Galaxy 2, og det er tilgjengelig allerede nå. Donkey Kong Country Returns slippes på torsdag neste uke, og Metroid Prime Trilogy kommer 29. januar. Kirby's Adventure Wii, Pandora's Tower, Punch-Out og Sin & Punishment er andre spill i anmarsj.

Alle titlene skal selges for halv pris den første uken (omtrent 100 kroner) før de går tilbake til full pris senere. Et interessant konsept som sikkert vil gi høye salgstall.

Super Mario Galaxy 2
Super Mario Galaxy 2 - et av tidenes aller beste spill.

Relaterte tekster

Super Mario Galaxy 2Score

Super Mario Galaxy 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Møter Super Mario Galaxy 2 de enorme forventningene, eller er det et tapsprosjekt å prøve å toppe et av tidenes beste plattformspill?

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det dukket opp en rekke overraskelser under gårsdagens sending av Nintendo Direct, og en av dem var en rekke Wii-klassikere som skal slippes til Wii U via Eshop. Det skal...Loading next content