Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy

Over 500.000 solgte spill...!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En uke var alt som skulle til for verdens mest kjente spill-ikon til å runde 500.000 solgte eksemplarer av Super Mario Galaxy i Amerika. Dermed er Super Mario Galaxy ikke bare det hurtigst selgende Wii-spillet noensinne, men samtidig det hurtigst selgende Mario-spill noensinne.

Det finnes ennå ikke noen tall for det europeiske salget av Super Mario Galaxy, men vi er ganske sikre på at de er flotte. Hvis du ennå ikke har lest Carl Thomas sin anmeldelse av Super Mario Galaxy, så kan du stadig det. Alt du behøver å gjøre er å klikke på linken til anmeldelsen her i nyheten.

Super Mario Galaxy
Super Mario Galaxy
Super Mario Galaxy

Relaterte tekster

Super Mario GalaxyScore

Super Mario Galaxy

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Verdens beste rørlegger leverer et av de beste plattformspillene i historien. Nintendos største stjerne vender tilbake...

5
Super Mario Galaxy på vei til Wii U

Super Mario Galaxy på vei til Wii U

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryktene skal ha det til at Nintendos neste konsoll lanseres neste år, og ser vi på spillplanene til Nintendo tyder mye på det. Det er nemlig få spill vi vet kommer til...Loading next content